NIEUW! 3 daagse intensieve coaching in Andalusië!
Persoonlijk: Ontdek jezelf opnieuw in de Andalusische natuur
Koppels: Herontdek de liefde voor elkaar!

AD(H)D in Balans

De ervaring leert dat ADHD en ADD specifieke problemen opleveren op het vlak van informatie verwerken (dingen niet afmaken, geen rust ervaren etc.) en vaak ook sociale problemen (gepest in de schooltijd, partner-relatie, opvoeding etc.).

We proberen in de coaching een gebalanceerd evenwicht te vinden tussen oorzaak en gevolg. Daarom bieden we ook verschillende vormen van begeleiding bij ADHD en ADD en kijken we wat er bij jou past.

Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we  bespreken welke aanpak het beste past bij je vraag. Liggen de vragen meer op vaardigheden-niveau dan zijn nemen we dat pad. Denk daarbij aan beter omgaan met studeren, overzicht creëren, motivatie-vraagstukken etc.

Als vragen een diepere persoonlijke laag hebben, bijvoorbeeld rondom emoties, zelfvertrouwen of opgebouwde mentale bagage dan zullen we samen meer in deze richting gaan werken. Natuurlijk komt het ook vaak voor dat we een combinatie maken van coaching op vaardigheden en coachen rondom persoonlijke thema’s.

Dit altijd in overleg met jou!

Puber in Balans, vraag meer informatie op via het contactformulier!

Informatie voor ouders? Vul het contactformulier in en ik stuur u het coachingsplan op.

Testimonial:


Ik als AD(H)D-er

"Wat heb ik veel geleerd van Mascha, ongelofelijk! En ja...eigenlijk heb ik het gewoon zelf gedaan. Door de juiste vragen, oefeningen, spiegelen en de juiste feedback, weet ik nu zelf wat ik in lastige situaties kan doen. Ik voorkom nu lastige gesprekken die eigenlijk niet lastig zijn, ben liever voor mijn omgeving, kan zelfs plannen en vergeet minder mijn spullen. Vooral het zelfinzicht en de manier waarop ik naar mezelf ben gaan kijken heeft me veranderd in het dagelijkse leven! Bij iedere stap die ik zet weet ik nu dat ik zelf kan beslissen welke stap dat wordt en heb ik bij Mascha ook ervaren hoe dat kan voelen.

Denken doe ik al vaak genoeg maar klopt dat altijd? Dat bleek niet het geval te zijn. Ik leerden mijn gedachten te checken. Klopten ze wel? Ik geloof nu weer in mezelf en laat me meer leiden door mijn intuïtie en check mijn gedachten op feitelijkheden. Beiden geven me zelfvertrouwen dat ik kan en mag zijn wie ik ben!

Heb jij meer lasten dan lusten van AD(H)D in je leven? Dan raad ik Hart in Balans van harte aan!"

Super bedankt! Mark (27 jaar)