NIEUW! 3 daagse intensieve coaching in Andalusië!
Persoonlijk: Ontdek jezelf opnieuw in de Andalusische natuur
Koppels: Herontdek de liefde voor elkaar!

Coaching 3-daagse in Andalusië

Herontdek jezelf weer!

Soms kom je er even niet meer uit, ook na een coachingsgesprek neemt het leven weer compleet bezit van je en vind je het moeilijk om je gedrag met de nieuwe verkregen inzichten toe te passen. Dat is ook moeilijk! Je doet het al jaren op een bepaalde manier en dat verandert niet zomaar.

De ervaring leert dat veranderen 3 dagen duurt voordat het "in je lijf zit". Maar dan ook 3 dagen concequent. Even helemaal niks aanders dan JIJ, geen werk, geen kinderen, geen partner, geen zorgen en geen drukte van onze hectische maatschappij. Hier gaat het alleen om jou!

Het is als een kado dat je jezelf geeft om jezelf in de watten te leggen. Heerlijk wandelen in de Andalusische natuur, stiltewandelingen maken aan zee en lekkere tapas maken, en opeten natuurlijk, na een ochtend vol nieuwe inzichten.

Ook is er tijd voor rust en bezinning, een dagboek bijhouden en gewoon even niks. Dat wat jij nodig hebt om jezelf weer te ontdekken.


Voor wie?

Jezelf

Je bent op zoek naar jezelf, wilt meer uit het leven halen of weet even niet meer waar je staat. Je staat op een kruispunt maar weet niet goed welke weg in te slaan, krijgt de kans om ander werk te gaan doen of je bent niet meer in balans met je omgeving. Gun jezelf een tijdje ME-TIME en kom 3 dagen naar Andalusië om alles eens op een rij te zetten en ga in Balans met jezelf weer weer terug!


Voor koppels

Willen jullie weer nieuwe liefde blazen in je relatie, is de kaars gedoofd en weten jullie niet goed hoe dat komt? Gedurende jullie relatie zijn jullie wellicht uit elkaar gegroeid maar zoeken weer verbinding. Maar hoe doe je dat zonder schuld en ruzie. Kom naar Andalusië en zoek de kracht in elkaar weer op. Kom genieten, voel de energie en de liefde weer bruisen en ga gelukkig naar huis!


Vriendinnen

Zijn jullie al eeuwig vriendinnen maar blijft het vaak een beetje aan de oppervlakte of willen jullie wel eens dieper gaan maar ontbreekt het aan tijd? Boek een 3 daagse vriendinnen "weekend" en neem de tijd om je vriendin nog beter te leren kennen, leuke activiteiten te ondernemen en heerlijk te eten en drinken in de Andalusische omgeving met (bijna) altijd mooi weer!