Tilburg en omgeving

Hart in Balans

Mascha Knops

Coach, trainer  en systemisch begeleider.

Ben jij in balans? Kom je toe aan nieuwe dingen, leef je je leven graag zoals je zou willen? Hoef je later geen spijt te hebben? Heerlijk! Dat moet genieten zijn.

Nee? Lukt het even niet meer? Heb je het te druk, weet je niet waarom je niet toekomt aan de leuke dingen van het leven? Weet je eigenlijk niet wat je zou willen, ben je op zoek naar je passie? Blijf je die dingen maar doen terwijl je dat toch niet wilt?

Passiegesprekken? Vraag meer informatie via het contactformulier!

Hart in Balans gaat sámen met jou aan de slag om te onderzoeken welk deel van je leven niet in balans is. Waar komt dat vandaan? Werkt het nog wel? Hoe kan het anders? Door inzicht te vergaren, rust te leren nemen, naar je gevoel te luisteren, je denken even op "mute", gaan we onderzoeken en opnieuw verbinden met wie jij bent.   

Puber in Balans, vraag meer informatie via het contactformulier!

Bel gerust voor een gratis kennismakingsgesprek!Mijn ervaring

"Ik ben ongeveer een jaar in ontwikkeling geweest bij Mascha. Ik heb de hele coaching ervaren als een persoonlijke groei.

Vanuit verschillende invalshoeken bekijk ik nu mijn privéleven, maar ook mijn werk, familie, vrienden en omgeving. Door deze spiegel nu zelf voor te kunnen houden neem ik beslissingen oprecht vanuit mezelf en niet wat er van me verwacht wordt.

De coaching heeft gaandeweg echt een ontwikkeling aangewakkerd waarmee ik op verschillende niveaus verandering en groei teweeg heb kunnen brengen.

Deze leergang raakt de kern en geeft je de sleutel tot het aanpakken van alle uitdagingen die je pad kruisen."

Bedankt!!!

Anne (35 jaar)