NIEUW! 3 daagse intensieve coaching in Andalusië!
Persoonlijk: Ontdek jezelf opnieuw in de Andalusische natuur
Koppels: Herontdek de liefde voor elkaar!

Werk in Balans

Burn-out begeleiding

2e spoor traject begeleiding

Loopbaan begeleiding

Outplacement

Reïntegratie begeleiding

Veel meer dan vroeger moeten en kúnnen werknemers keuzes maken rondom loopbaan en levensstijl. Welke keuzes men kan en moet maken hangt samen met de levensfase waarin iemand zit. Het ritme van het mentale leven gaat tot de veertigste vaak alleen maar vooruit daarna komt deze groei tot stilstand.

In elke fase is er een moment dat er wordt nagedacht over persoonlijkheid en carrière. Dit kan twee kanten op gaan:

1. De werknemer gaat grondig op zoek naar wat hem echt beweegt. Vaak zijn de vraagstukken, die ze vooral aan zichzelf stellen, te groot, óf te onoverzichtelijk. Men loopt vast en komt niet verder.

2. De werknemer stapt over deze fase heen en zoekt groei in zijn huidige baan door uitbreiding, afwisseling en nieuwe projecten. Blijven deze stappen tot opnieuw groeien liggen dan is de kans groot dat ze achteruit gaan en elke dag ervaren als een opoffering.

Beide mogelijkheden zijn vaak niet duidelijk aan de oppervlakte te zien of te merken. Veel medewerkers zijn nog steeds loyaal en werken door, over de eigen (onbewuste) grenzen heen. Zo heeft iedere levensfase zijn eigen valkuilen die er vaak ongemerkt insluipen. Dit kan resulteren dat een griepje wat langer duurt dan een week of een sluimerende burn-out. Deze weg wil zowel de werknemer áls de werkgever liever niet bewandelen!

Wil je als werknemer óf werkgever meer informatie over wat Werk in Balans voor je kan betekenen? Vraag informatie op via het contactformulier!

Testimonial:


"Voor mij kwam Mascha op een moment dat ik na een jaar hard werken in een nieuwe functie tegen mijn eigen verwachting in geen contract kreeg aangeboden. Werkloos, boos en met een behoorlijke knauw in mijn zelfvertrouwen, stond ik voor de uitdaging om een nieuwe baan te zoeken.

Mascha heeft mij op het juiste spoor gezet. Ze heeft me geholpen om dicht bij mezelf te blijven en te ontdekken wat eigenlijk mijn sterke kanten zijn.

Zonder te oordelen liet ze mij mijn boosheid en teleurstelling uiten, wat heel fijn is, maar hielp ze me stapje voor stapje dingen in een ander perspectief te leren zien zodat ik niet in boosheid en frustratie ben blijven hangen.

Nu probeer ik mijn ervaringen positief in te zetten.

Daarnaast heeft ze me geholpen zicht te krijgen op wat eigenlijk bij mij past en wat mijn sterke kanten zijn, zodat ik langzaamaan weer vertrouwen in eigen kunnen krijg en er weer plezier in krijg om aan de slag te gaan."

Ineke (48 jaar)